ZOEKEN

HET BESTE VAN SONS OF ANARCHY

 • Sons of Anarchy - 06

  Spring achterop bij de Sons of Anarchy en herbeleef hetcontroversieelste en spannendste seizoen tot nu toe van deze serieboordevol adrenaline!Terwijl Clay en Tara in de gevangenis zitten, kijkt Jax naar detoekomst van de club en zijn familie. Maar kan hij überhaupt welontsnappen aan de wrede erfenis die het bloeddorstige verleden vanSAMCRO heeft nagelaten? Wanhopig jaagt Jax de droom van zijn vaderna: een MC die een legaler pad bewandelt. Bij elke wending wordthij geconfronteerd met druk van buitenaf, geweld, ontrouw enverraad. De emoties worden steeds intenser, geheimen komen aan hetlicht en het toenemende aantal slachtoffers zullen allemaal leidentot de choquerende laatste aflevering.Het einde dat werkelijk alles doet veranderen voor de Sons ofAnarchy.

  MEER INFORMATIE
 • Sons of Anarchy - 05

  De adrenaline giert door je lichaam tijdens Seizoen 5 van Sons ofAnarchy! Dit is het meest grootse en explosieve seizoen ooit!Bovendien bevatten alleen de DVD's de exclusieve "creator's cut"afleveringen. Jax, de nieuwe leider van SAMCRO, wordt omgeven doormeedogenloze vijanden en hartverscheurend verraad dat de maag doetomdraaien. De misstappen uit zijn verleden lijken hem teachtervolgen, nu Gemma vecht voor controle over de familie en debloeddorstige Clay uit is op wraak. Bondgenootschappen wordengesmeed, vrienden worden vermoord en loyaliteit wordt aan deultieme test onderworpen. Jax heeft de waarheid bijna boven tafelen doet er alles aan om het broederschap veilig te stellen en zijnfamilie te beschermen. Koste wat kost…

  MEER INFORMATIE
 • Sons of Anarchy - 04

  Rij nu plankgas met de motorclub 'Sons of Anarchy' door het meestintense, adrenaline-gepompte seizoen ooit! De clubleden van SAMCROzijn na een gevangenisstraf weer op vrije voeten. Maar hoe langgaat dat goed? Want al snel worden ze geconfronteerd met een nieuweaartsvijand die ze op een gevaarlijk nieuw pad brengt. Terwijl dekern van de club wordt opgeschud door een dodelijke internemachtsstrijd, worstelt ook Jax met het nalatenschap van zijn vader.Kijk mee hoe hij de toekomst van zijn gezin veilig stelt in dezetijden van chaos, corruptie, verraad en moord. Barstensvol actie enbloedstollende extra lange afleveringen, Sons of Anarchy Seizoen 4neemt je mee op de rit van je leven!

  MEER INFORMATIE
 • Sons of Anarchy - 03

  De club wordt geteisterd door chaos enverwarring wanneer Abel, de jonge zoon van Jax, wordt ontvoerd enGemma (Golden Globe winnares Katey Sagal) valselijk wordtbeschuldigd van moord. In Ierland, waar het spoor van Abel heenleidt, worden geheimen onthuld en spatten de banden vanverbroedering uiteen. Jax blijft achter met meer vragen danantwoorden terwijl hij worstelt met de erfenis van zijn vader, detoekomst van de club en het lot van zijn familie.

  MEER INFORMATIE
 • Sons of Anarchy - 02

  Stap achterop en laat je meevoeren tijdens deze adembenemende ritnaar de meedogenloze onderwereld van de buitenwettelijkemotorrijders.De SAMCRO staat onder druk wanneer ze geconfronteerd wordt met eenkoelbloedige vijand die zich door niets of niemand laat tegenhoudenom de mannen uit Charming te verjagen. Wanneer Jax en Clay door eenincident steeds verder uit elkaar groeien, lijken de mannen zelfechter de grootste vijand van de club te zijn.

  MEER INFORMATIE
 • Sons of Anarchy - 01

  Deze nieuwe, intrigerende dramaserie neemt je mee naar demeedogenloze onderwereld van de buitenwettelijke motorrijders. De'Sons of Anarchy' leven, rijden en sterven voor het broederschap.Maar wanneer de leider van de club en zijn vrouw steeds verder vande wet afdwalen, moet zoon Jax kiezen tussen het broederschap en deideologie... Beleef nu het eerste seizoen van deze ruige serie vande makers van The Shield en The Sopranos, met een fantastische cast(Katey Sagal, Ron Perlman en Charlie Hunnam).

  MEER INFORMATIE