ZOEKEN

HET BESTE VAN MODERN FAMILY

 • Modern Family - 05

  De huwelijksklokken luiden in Seizoen Vijf van Modern Family, dehilarisch warme serie die vier opeenvolgende Emmy® Awards won voorbeste komische serie. Terwijl Cam en Mitch kibbelen over de plannenvoor hun grote dag, heeft de rest van de familie de handen vol omzich aan te passen aan nieuwe jobs, nieuwe scholen en een nieuwemannelijke nanny. Er zijn rampen bij het babysitten, een verjaardagdie moet worden gevierd, mannen die naar elkaar toegroeien, of zehet nu willen of niet, en alles van poker met grote inzetten toteen schoonfamilie met hoge onderhoudskosten. Volg de clanPritchett-Dunphy voor de bruiloft van het jaar en deel lief en leedvan de favoriete familie van Amerika.

  MEER INFORMATIE
 • Modern Family - 04

  Er komt geen einde aan de pret en bekroningen voor Modern Family,de geweldige reeks die drie opeenvolgende Emmy® Awards voorOutstanding Comedy Series kreeg! Nu de baby van Jay en Gloria opkomst is en Haley naar de universiteit vertrekt, staat de helefamilie Pritchett/Dunphy enkele grote verrassingen te wachten. Watvolgt zijn huizenverkopen, ongeplande kindernamiddagen en alles vanoveractieve hormonen tot karaoke in de baarmoeder. Seizoen 4 werpteen oprechte maar op-en-top hilarische blik op wat het betekent omeen Modern Family te zijn.

  MEER INFORMATIE
 • Modern Family - 03

  Lach hardop om deze hilarische familie in nog een verfrissend enorigineel seizoen van Modern Family. De Pritchett/Dunphy clanblijft één grote liefdevolle familie ook al bezorgen ze elkaar nogzoveel kopzorgen door alle vakantiestress, zorgwekkende aanhang enonvoorspelbare geheimen.Kijk vooral uit naar de bloopers en de nooit eerder vertoondeverwijderde scènes die alleen op DVD te zien zijn. En sluit dezeware moderne familie in je hart, waar zij ongetwijfeld zal blijven.

  MEER INFORMATIE
 • Modern Family - 02

  Modern Family biedt een vernieuwende, hilarische blik op hetfamilieleven in deze hectische en onvoorspelbare wereld. TerwijlCameron en Mitchell proberen om het ouderschap onder de knie tekrijgen, hopen Claire en Phil de spanning in hun huwelijk tehouden… en ondertussen structuur te vinden in de chaos van hetopvoeden van drie eigenzinnige kinderen. Ondertussen heeft hethoofd van de familie, Jay, zijn handen vol aan zijn sexy,temperamentvolle vrouw Gloria en haar bijdehante zoon. Maar tochkomt de familie, ongeacht de grootte, vorm of situatie, altijd opde eerste plaats in deze hartveroverende, met 11 Emmy Awardsbekroonde hitserie.

  MEER INFORMATIE
 • Modern Family - 01

  Maak kennis met de grote, multiculturele, homoseksuele &traditionele familie in deze hilarische nieuwe komedie! Jay ishertrouwd met een veel jongere, Colombiaanse vrouw die eentienerzoon heeft. Jay's dochter Claire probeert met haar gezin eentraditioneel familieleven te leiden, maar haar man wil vooral een"coole" vader zijn. Jay's homoseksuele zoon Mitchell heeft net eenVietnamese baby geadopteerd met zijn partner Cameron. Deze bizarre,uiteenlopende familie werpt een frisse & hilarische blik op hetopvoeden van kinderen in deze hectische tijden. Modern Familieheeft een fantastische cast met Ed O'Neill (Married With Children),Sofia Vergara, Julie Bowen en Ty Burrell en ontving maar liefst 6Emmy Awards. Geniet nu van de 24 afleveringen van het eersteseizoen op DVD … en sluit je aan bij de familie!

  MEER INFORMATIE