ZOEKEN

HET BESTE VAN HOW I MET YOUR MOTHER

 • How I Met Your Mother - 08

  In het hilarische achtste seizoen van How I Met Your Mother confronteert de komst van baby Marvin Marshall en Lily met een aantal dingen die ze heel erg missen: slaap, ‘n betere baan en seks! Barney gebruikt zijn versierboek om Robin voor zich te winnen. Marshall probeert een onrecht goed te maken in de rechtbank en hoopt zo rechter te worden, terwijl Robins verleden onder de loep wordt genomen. Ted ontwerpt een fantastisch gebouw, maar heeft ook geweldige plannen met Barneys halfzus! Maar zal hij zijn toekomstige vrouw tegen het lijf lopen? Bekijk de 23 hilarische legen – even wachten – darische afleveringen van seizoen 8.

  MEER INFORMATIE
 • How I Met Your Mother - 07

  Met zowel een baby als een huwelijk in aantocht hangt veranderingin de lucht en dat brengt awesomeness in overvloed in hethilarische en onvoorspelbare seizoen 7 van How I Met Your Mother.Als Marshall en Lily naar Long Island verhuizen om hun gezin tebeginnen zet Ted's zoektocht naar de vrouw van zijn dromen door.Ondertussen onthult Robin een schokkend geheim en speelt KatieHolmes een briljante gastrol in de langverwachte "The SluttyPumpkin Returns! Maar het meest opzienbarend is wel dat voor deeeuwige vrijgezel Barney de trouwbellen klinken! Alleen waaromdraagt hij de hele tijd die idiote eendjes-das en wie is dan de"gelukkige" vrouw?

  MEER INFORMATIE
 • How I Met Your Mother - 06

  Hoe meer er verandert, hoe interessanter alles wordt in dit nieuween hilarische seizoen van How I Met Your Mother. Teds (Josh Radnor)zoektocht naar De Ware gaat nog steeds verder terwijl Marshall enLily (Jason Segel en Alyson Hannigan) proberen om zwanger teworden. Barney (Neil Patrick Harris) doet een bizarre poging omzijn biologische vader te vinden en Robin (Cobie Smulders) voeltzich eindelijk echt thuis in New York. Met gaststerren als o.a.Katy Perry en Jorge Garcia is ook seizoen zes van deze hitseriegewoonweg… geweldig!

  MEER INFORMATIE
 • How I Met Your Mother - 05

  "Suit up" voor het komische vijfde seizoen van How I Met YourMother! De met Emmy Awards® bekroonde hitserie is terug met NeilPatrick Harris, Jason Segel en Alyson Hannigan in de hoofdrollen.Barney en Robin besluiten hun relatie naar een hoger niveau tetillen, om er uiteindelijk toch maar een punt achter te zetten. Tedontmoet de huisgenote van zijn toekomstige echtgenote. Metlegendarische gastrollen van Jennifer Lopez, Carrie Underwood enAmanda Peet. Geniet nu op DVD van deze amusante, moderneliefdessage die van achteren naar voren wordt verteld.

  MEER INFORMATIE
 • How I Met Your Mother - 04

  Ted, Marshall, Barney, Robin en Lilly zijn terug in dit hilarischevierde seizoen van How I Met Your Mother! Van liefdesdillema's totcarrièrekeuzes… Ted en zijn vrienden gaan een nieuwe levensfase in.Terwijl de pasgetrouwde Marshall en Lily nadenken over hetouderschap, onderzoekt single Robin de voordelen van "speciale"vriendschappen. Intussen zet de onstuitbare en koppige Barney zijnhardnekkige jacht op het schone geslacht voort. De Ware van Tedloopt ook ergens rond, maar hoe kan hij haar ooit vinden tussen destormen en vechtpartijen in de kroegen door?

  MEER INFORMATIE
 • How I Met Your Mother - 03

  De dertigjarige Ted (Josh Radnor) heeft De Ware nog niet gevonden,maar zijn weg naar huiselijk geluk is bezaaid met vrouwelijkepunkrockers, tatoeages, pornofilms en heftige feesten. Intussenproberen Marshall (Jason Segel) en Lily (Alyson Hannigan) te wennenaan het huwelijksleven terwijl de onverbeterlijke Barney (NeilPatrick Harris) op schandelijke wijze de "Bro Code" overtreedt.Seizoen 3 bevat de legendarische gastoptredens van onder andereBritney Spears, Enrique Iglesias, Heidi Klum en Mandy Moore. Genietnu van de 20 nieuwe afleveringen & exclusieve extra's op DVD!

  MEER INFORMATIE
 • How I Met Your Mother - 02

  De vrouw van zijn dromen bestaat, maar de vraag is: wie is ze? HowI Met Your Mother is een hilarisch, onvoorspelbaar verhaal in devorm van een reeks terugblikken over de twintiger Ted die zijnsoulmate vindt en vaarwel zegt tegen de wereld van de vrijgezellen,openingszinnen, onenightstands en "relatievalstrikken". Met hetsnel naderende huwelijk van vrienden Marshall & Lily blijft deuitermate onfatsoenlijke Barney de perfecte vrijgezel en bloeit deromantiek tussen Ted en Robin… maar is zij echt de ware voor Ted?Zoek mee met Teds zoektocht in het tweede seizoen van deze heerlijkverfrissende en razendsnelle komedie.

  MEER INFORMATIE
 • How I Met Your Mother - 01

  Een omgekeerd liefdesverhaal: How I Met Your Mother is eengloednieuwe comedy over Ted (Josh Radnor) en hoe hij verliefd werd.Wanneer Teds beste vrienden Marshall (Jason Segel) en Lily (AlysonHannigan) in het huwelijksbootje stappen, wil hij meer dan ooit opzoek naar zijn eigen ware liefde. Hij wordt in zijn zoektochtgeholpen door zijn 'partner in crime' Barney (Neil Patrick Harris),een gelukkige vrijgezel die van het ene café naar het andere holten ontelbare wilde plannen bedenkt om vrouwen aan de haak te slaan.Ted heeft zijn zinnen gezet op de charmante en zelfstandige Robin(Cobie Smulders), maar het lot zou daar wel eens anders over kunnenbeslissen. Via een reeks terugblikken denkt Ted terug aan zijndagen als vrijgezel, de hoogte- en dieptepunten van het daten en dezoektocht naar de ware liefde.

  MEER INFORMATIE