ZOEKEN

HET BESTE VAN BONES

 • Bones - 09

  Bones (EMILY DESCHANEL) en Booth (DAVID BOREANAZ) hebben nog steedsaf te rekenen met seriemoordenaar Christopher Pelant, die dreigt omvijf mensen te vermoorden als het koppel in het huwelijksbootjestapt. Terwijl ze zich op elkaar en op hun jonge dochter willenfocussen, moeten ze ook heel wat mysterieuze moorden zien op telossen, met onder andere een terrorist, een man die naar zijn eigenbegrafenis komt, en dansende groenten in de hoofdrol. Dankzij dezedvd-set kun je de 24 spannende en grappige afleveringen van het 9eseizoen van BONES helemaal opnieuw beleven. Daarnaast krijg jeEXCLUSIEF BONUSMATERIAAL te zien, inclusief een kijkje achter deschermen tijdens de opnames van het huwelijk!

  MEER INFORMATIE
 • Bones - 08

  Nu haar naam gezuiverd is, wordt Bones herenigd met Booth (DavidBoreanaz) en de squints. Terwijl het team de meest uitdagende casesmoet oplossen, blijft Christopher Pelant als een gek verder moorden- en hij komt elke dag een stapje dichter bij Bones en Booth. Dedood van een rolschaatsster, de onthulling van een nog onbekende9/11 held, het tegenhouden van een pandemie, ... Bones en haar teamvallen van de ene verbazing in de andere. Alsof Booths problemenmet het ouderschap en zijn unieke relatie met Bones nog niet genoegzijn, duikt zijn moeder na 24 jaar weer op. En dan is er nog hetschokkende nieuws over zijn collega's. Herbeleef de 24 dodelijkspannende afleveringen!

  MEER INFORMATIE
 • Bones - 07

  Terwijl Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) enkele van haargruwelijkste moordzaken ooit oplost, wordt ze geconfronteerd met detere eisen van het moederschap en een groeiende relatie metSpeciaal FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz).De spanning stijgt tijdens dit seizoen wanneer de vrouw van eenpastoor vermist raakt, postbedienden zelf in de brievenbusverdwijnen en de blikken op Hollywood gericht zijn. Maar degrootste schok komt wanneer Brennan door de achtergelatenaanwijzingen van een gestoord internetgenie als moordverdachtewordt gezien.Seizoen 7 zit boordevol moordend goede wendingen, mysterie,romantiek en humor!

  MEER INFORMATIE
 • Bones - 06

  Forensisch antropologe Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) enFBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz) keren samen met hun teamterug naar het Jeffersonian Institute voor een nieuw seizoen volzwarte humor, moord, mysterie en chemie! Bovenop een scala aanpersoonlijke crisissen - van Angela's geheime zwangerschap totBooths nieuwe relatie met een oorlogsreporter - pakt het team eenreeks complexe & gruwelijke misdaden aan. Zo worden zegeconfronteerd met een moordzuchtige chupacabra, een uitstapje naarde Jersey Shore, de laatste terugkeer van de Grafdelver en eenalerte scherpschutter met een dodelijke link naar Booths verleden.

  MEER INFORMATIE
 • Bones - 05

  Booth & Bones zijn terug in dit nieuwe seizoen op DVD met exclusieve, verlengde afleveringen vol mysteries, moorden en misdaden! Vertrouwend op de ongeëvenaarde, wetenschappelijke capaciteiten van Dr. Temperance 'Bones' Brennan (Emily Deschanel) en de mensenkennis van FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz), onderzoekt het duo samen met hun team de meest bizarre zaken. Dit spectaculaire vijfde seizoen bevat de 100ste aflevering van de serie en stelt Bones & Booth voor een keuze die misschien wel voorgoed hun leven zal veranderen...

  MEER INFORMATIE
 • Bones - 04

  Spanning, sensatie, eigenzinnige humor en de onweerstaanbare chemie tussen David Boreanaz (FBI-agent Booth) en Emily Deschanel (Dr. Brennan). Bones is één van de meest spraakmakende dramaseries vol passie en sarcasme! In Seizoen 4 onderzoeken Special Agent Booth en forensisch antropoloog Brennan een moord tijdens een vlucht naar China. Eenmaal terug in de Verenigde Staten moet Booth weer volledig vertrouwen op zijn scherpe onderzoekstechnieken en de wetenschappelijke inzichten van Brennan om de waarheid te achterhalen. Samen met hun eigenzinnige team van onderzoekers proberen ze een van de meest bizarre moorden ooit op te lossen…

  MEER INFORMATIE
 • Bones - 03

  Ledereen heeft geheimen!Een moordonderzoek lijkt een routineklus te zijn, maar dan wordende gruwelijke sporen opgegraven van een kannibalistischeseriemoordenaar. Forensisch antropologe Dr. Temperance "Bones"Brennan (Emily Deschanel) en Speciaal Agent Seeley Booth van de FBI(David Boreanaz) staan op de drempel van de meest verbijsterende,en afschrikwekkende, zaak van hun loopbaan. Als de politiedossiersvolstromen met verborgen extremisten, seksfetisjisten en verkooldelijken moet het duo terugvallen op de sterk ontwikkeldewetenschappelijke kennis van Brennan, de onfeilbare intuïtie vanagent Booth en een briljant onderzoeksteam. Nu, in hethuiveringwekkende derde seizoen van Bones, moeten Brennan en Boothde schokkende waarheid ontdekken achter een eeuwenoud geheimgenootschap en de geheimzinnige "Gormogon" te pakken krijgen… voorhet te laat is!

  MEER INFORMATIE
 • Bones - 02

  Het meest sexy en aantrekkelijke onderzoeksduo van de televisie,forensisch antropoloog Dr. Temperance "Bones" Brennan (EmilyDeschanel) en special FBI agent Seely Booth (David Boreanaz), isterug. Het duo weet de meest verbijsterende en bizarre misdaden opte lossen dankzij Brennans bijzondere gave om de overblijfselen vande slachtoffers te kunnen ontcijferen, Booths ijzersterkeonderzoekstechnieken en de nieuwste forensische technologie.In seizoen 2 lopen de spanningen hoog op en neemt de passie toe alsBrennan een nieuwe baas én een nieuwe partner krijgt. Een schokkendcomplot dwingt Brennan bovendien tot een confrontatie met haarpijnlijke verleden. Intriges, drama en de juiste dosis zwartehumor: de TV-serie Bones heeft het allemaal!

  MEER INFORMATIE
 • Bones - 01

  David Boreanaz ('Angel', 'Buffy the Vampire Slayer') speelt FBI-agent Seeley Booth die zijn krachten bundelt met forensisch antropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan (Emily Deschanel) en haar eigenzinnige team van wetenschappers om een reeks verbijsterende en bizarre misdaden op te lossen. Zij vertrouwen hiervoor op hun perfecte instincten en geavanceerde onderzoeksprocedures en -technieken.

  MEER INFORMATIE