ZOEKEN

HET BESTE VAN DIE HARD

 • A Good Day to Die Hard

  Op het vliegveld vraagt de dochter van John McClane (Bruce Willis) haar vader om deze keer niet in de problemen te komen. Toch krijgt John McClane het weer voor elkaar om op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te zijn. In Moskou wordt hij herenigd met zijn vervreemde zoon Jack (Jai Courtney) en komen ze in een onvermijdelijk conflict. De Russische onderwereld zit hen op de hielen. Ondanks dat beide McClanes een heel andere werkwijze hebben, weten ze met veel actie en geweld hun doel te bereiken.

  MEER INFORMATIE
 • Die Hard 4.0

  Hackers proberen om door middel van een computer-crash de digitale infrastructuur van de VS te ontwrichten. Het brein hierachter heeft met alles rekening gehouden, behalve met John McClane!

  MEER INFORMATIE
 • Die Hard 2

  Terroristen houden op kerstavond op de luchthaven van Washington DC duizenden vakantiegangers gegijzeld. McClane neemt het op zijn geheel eigen wijze tegen hen op.

  MEER INFORMATIE
 • Die Hard

  Terwijl McClane wacht tot het feestje op het kantoor van zijn vrouw is afgelopen, bezetten terroristen het gebouw. McClane glipt ongezien weg, slechts gewapend met zijn dienstrevolver…

  MEER INFORMATIE